Om man tycker att det är kul att baka och har tid tycker jag absolut att man ska göra sina egna hamburgerbröd. Det tar inte speciellt lång tid att baka dem, det enda som tar lite tid det är jäsningen och där behöver man ju inte göra något speciellt mer än att vänta. Jag gör alltid halv sats, så att det blir 6 stycken, för jag tycker att de är godast färska. Annars kan man ju göra större sats och frysa in.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag gjorde dina hamburgerbröd idag. Toppengoda och jätteenkla att göra. Det blir fler av dessa till valborg då vi har lite grillparty.
Jag säger bara wow, fantastiska bröd, 5 i betyg hade det gått att ge mer så hade de fått de också. Här kommer inga köpta hamburgerbröd mer innanför mina dörrar.
Blir det du angivet 6 stycken eller tar du halva det för att få sex stycken? Ska testa det imorgon! :)
Helt ok hamburgerbröd. :)
Blev riktigt fina hamburgerbröd, gick dock åt en hel del mer än 5 dl mjöl för mig, mitt vanliga vetemjöl tog slut, så jag tog en del speltmjöl, slutresultatet blev bra i alla fall