Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamburgeröra a´la Lena

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott även om det inte ser så ut ;) Ännu en ta vad du har och gör något snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken i lagom stora bitar. Rensa och dela champinjonerna i fyra delar. Skala morötterna och skär dom i skivor eller stavar Rensa och skär vitlöken i mindre bitar.
  2. Koka matvete enl. beskrivning men låt det vara lite tuggmotstånd i dom. (Det går bra med bulgur också.)
  3. Stek de frusna hamburgarna. Salta och peppra dom under stekningen. Ta ur dom ur pannan och skär dom i bitar.
  4. Stek morötterna i olja på svag värme, så dom hinner bli lite mjuka, tillsätt lök, vitlök och rör om tills ni känner vitlökslukten.
  5. Tillsätt svampen, rosmarinen och stänk över lite worchestershiresås.
  6. Tillsätt hamburgebitarna och den färdigkokta Quinoa Salta och peppra.
  7. Tillsätt grädden och låt det koka upp.
  8. Tycker du det blir för blaskigt tillsätt lite majsmjöl så det tjocknar till sig lite.
  9. Servera med t.ex gurkbitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.