Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hamiltons ostpastejer

 
  • Serverar: 14-16 portioner
Skriv ut

Det här är vad jag kallar ett "trevligt recept"!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda samman ingredienserna till degen. Äggulan mjukar upp degen och gör den mer hanterlig. Klä små, släta pastejformar med degen, som mår bra av att ha vilat svalt en stund innan ni åter handskas med den.
  2. Rör samman den rivna osten till fyllningen med äggulorna och grädden. Vispa vitorna till skum och vänd ned dem i smeten. Fördela den i formarna. Fyll dem bara till 3/4 och grädda dem genast i 200° ugnsvärme ca 10 minuter, eller tills de fått guldgul färg och pöst upp i mitten.
  3. Servera dem genast, annars sjunker de ihop. Men de är faktiskt goda då också!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.