Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Haricot verts förrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En trevlig och enkel förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200° Linda in 10 haricots verts i 1 skiva bacon per portion och stek i en ugnsform tills baconet fått färg.
  2. Skiva gurkan i små halvmånar och lägg ut på tallrik i en cirkel
  3. Dela tomaten på hälften eller på något fint vis. Exempelvis taggigt som på bilden och lägg ovanpå gurkbitarna.
  4. Lägg den färdigstekta haricots vertsen ovanpå tomaten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.