Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harissakryddat köttfärsspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda köttfärsen med harissan och ett ägg, rör ihop ingredienserna till en jämn och fin smet, forma sedan små avlånga köttbullar och trä på spett, blir de lösa så trä på dem efter att de fått lite yta i stekpannan.
  2. Stek spetten tills de får en gyllenbrun och fin färg, skär samtidigt upp löken i ringar, strimla salladen och skiva tomaterna.
  3. Avsluta med att röra ihop vitlökssåsen; en hackad vitlöksklyfta, krydda efter smak och klart!
  4. Värm slutligen pitabröden enligt anvisningar på paketet, när de är klara så fyll dem med alla ingredienser och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.