Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harsoppa med sherry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här soppan är från Mexico.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret tillsammans med oljan. Bryn harköttet, lägg det åt sidan så länge.
  2. Satuera grönsakerna i grytan tills de mjuknar. Lägg tillbaka köttet i grytan och häll på kycklingbuljongen. Sänk värmen och sjud utan lock i 1 ½ timma.
  3. Skumma av om det behövs. Tillsätt det kokta riset och sherryn och låt det sjuda i 15 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.