Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskaka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Receptet har funnits förut på förpackningen på hasselnötsmassan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smält margarin med socker. Blanda i äggen (ett i taget) och hasselnötsmassa. Tillsätt därefter vetemjöl blandat med bakpulver. Häll i smord och bröad form. Grädda mitt i ugnen i ca 30 min.
  2. Serveras gärna tillsammans med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.