Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme 50 minuter
Skriv ut

Lättgjord mjuk hasselnötskaka som snabbt går åt till sista smulan. Himla gott till ett glas mjölk!!! Har funderat ha den som tårtbotten någon gång. Hittade den i mammas receptlåda.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en normalstor bakform. Mixa nötterna fint i matberedare och blanda ihop med mjöl och bakpulver. Vispa smör och socker poröst. Vispa sen i ett ägg i taget. Tillsätt mjölk och mjölblandningen. Blanda ihop. Grädda ca 50 minuter på nedersta falsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • texan 6 juni 2008

    god men blev lite smulig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.