Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötspanerad fläskschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda panering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet. Krydda med salt och peppar. Vänd köttet först i mjöl, sen i äggvispet och sist i de malda nötterna.
  2. Bryn smöret, lägg i köttet och sänk värmen. Stek långsamt så det blir vackert brunt på båda sidor.
  3. Lägg upp på varmt serveringsfat. Servera med potatismos eller stekt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.