Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasses vilda falugryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Super gott till ris, men går att serva till potatis eller pasta också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna korven och hacka löken. Bryn i smör. Blanda ner svamp och moroten skuren i små tärningar. rör ner grädde och tillsätt svamp, tomatpuré, enbär och örtkryddor.
  2. Späd efterhand med buljong till lagom konsistens. Låt grytan sakta puttra under lock 10-12 minuter.
  3. Servera till Potatis, pasta eller ris. Servera gärna också en grönsallad och inlagd gurka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matlagerskan 12 mars 2009

    ja denna var ju super god. hela familjen gillade den "gamla vanliga falukorven!!" Lite tillspetsad med en massa goa kryddor. enbär timjan rosmarin, senap gjorde susen.. tack för receptet!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.