Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hastbiff i panna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vardagsrätt för den som vill äta gott men har begränsat med tid

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och mjölk
  2. Blanda grädde, chilisås och smulad oregano.
  3. (Den som vill ha det lite hetare kan även ta 1 tsk sambal oelek)
  4. Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret ev blandat med lite rapsolja
  5. Platta ut färsen till en stor rund biff som täcker hela stekpannan och bryn ena sidan på medelstark värme i ca 5 min
  6. Dela biffen i fyra delar, vänd dem, och stek i 5 min till
  7. Slå på gräddblandningen och låt koka ihop 3 min Servera med kokt pasta eller potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.