Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hastiga hallonbullar.

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabblagade och goda bullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg mjöl, bakpulver, socker, kardemumma i en skål. Fördela fettet i blandningen.
  2. Tillsätt ägg och mjölk och blanda ihop till en deg. Klicka ut degen i bullformar.
  3. Gör ett hål i varje bulle med ett mjölat finger. Lägg sylt i hålen.
  4. Grädda i 225 grader i 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.