Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hastlimpa med russin utan jäst

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett gott bröd som man kan baka om man är sugen på något sött. Är godast halvvarm och nygräddad när smöret smälter.Hittade det i en gammal kokbok och tycker det blir saftigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en skål och rör om. Tillsätt filmjölken och sirapen. Arbeta ihop massan
  2. Smörj och bröa en avlång form. Lägg i massan och grädda omedelbart.175 - 200" i 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.