Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havre- och äppelpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det ska inte vara svårt att fröjda magen och hjärtat - mjölkfri och glutenfri äppelpaj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda mjöl och bakpulver och rör ihop med flytande margarin, ägg, socker och havregryn till en jämn smet. Häll smeten i en smörad pajform, 24 cm.
  3. Skala äpplen och skär i tärningar. Tillsätt socker, kanel och citronsaft. Fördela äppelblandningen över pajdegen.
  4. Blanda samman resten av ingredienserna till fyllningen och häll över äppelblandningen.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter.
  6. Servera tillsammans med Vanilj Visp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Qaiza 12 oktober 2013

    Det står att man ska blanda i havregryn i första degen men inte hur mycket. Ska det vara något alls och i så fall hur mycket?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.