Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havre och vetelimpa

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Bakmaskin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i allt i degbunken.
  2. Bäst blir brödet om det bakas på menyn för grovt bröd (meny 3 på min Severinmaskin).
  3. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tuje 12 januari 2009

    Gott bröd som blev fluffigt och bra! Även gott dagen efter, vilket inga andra bröd jag gjort i maskinen varit (om man inte rostar dem alltså...). Tack!

  • iwonag 16 februari 2011

    Jag använder 4,5 dl vatten, 2 tsk salt och 1 tsk torrjäst.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.