Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljusa havrebollar

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har provat detta en gång, då tog jag för mycekt oboy. Men ska göra om receptet för att se om jag lyckas lika bra som personen jag fick receptet av gjorde. Tips är att ta lite mer oboj för att få en ljusbrun färg, men minska då lite på sockret

Ingredienser

Instruktioner

Kör allt i en matberedare länge så det blir jättekladdigt. Ställ sen in i frys eller kyl så smeten stelnar något. Blanda i de sparade havregrynen och forma bollar. Rulla ev. i ytterligare lite havre eller cocos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.