Havrebröd (bakmaskin)

Ett grovt och saftigt bröd med en härlig mörk färg. Ljuvligt god med smörgåspålägg. Det är bäst att baka brödet på 500 g mjöl annars finns risken att maskinen inte orkar arbeta degen ordentligt.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: bakmaskin

Ingredienser

50 g jäst
3,5 dl ljummet vatten
500 g havrebrödsmix

Betyg (0 röster)
Antal personer
1 st
Visningar:
3273
Sparat:
37

Gör så här

Smula sönder jästen och lägg i botten på bunken.

Häll på vattnet och häll slutligen i mjölet.

Sätt maskinen på grovt bröd eller på lång tid ca 3,5 timme.

Det som är bra med bakmaskin är att man bara behöver blanda ihop sedan lägga ned degen och ställa in bakmaskinen så sköter den resten.

LIKNANDE RECEPT

Havrebröd recept
över 2 månader
över 2 månader
av Luna
över 2 månader
över 2 månader
av jola16
över 2 månader
av tina62
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.