Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn knäckiga

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 8 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet och häll det över havregrynen. Tillsätt resten av ingredienserna och rör samman till en smet. Använd sedan en vanlig tesked för att fördela lagom stora klickar på smörpapperet. Grädda i 175 grader i ca 8 minuter. Låt kakorna svalna innan ni tar av dom från smörpapperet!
  2. Vill man inte ha havreflarnen knäckiga eller sega så tar man inte med ljus sirap.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Cello79 23 augusti 2011

    Omtyckta!

  • jennienil 25 augusti 2011

    Supergoda men de blir gigantiska även med en tesked... Kommer att bakas många ggr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.