Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Knapriga flarn med en fräsch fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en jämn smet. Klicka ut små klicka, ca 60 st av smeten glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 6 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.
  3. Rör ihop färskosten med florsocker, vaniljsocker och apelsinskal.
  4. Bred fyllningen försiktigt på hälften av kakorna och lägg sedan ihop dem två och två.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.