Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nonstop kakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Måste prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör eller vispa matfett, farin-, strö- och vaniljsocker kraftigt, tills det blir ljust och poröst. Rör i ägget. Blanda samman övriga ingredienser och rör ner dem i smör/socker-blandningen. Blanda väl.
  2. Klicka ut smeten på bakplåtspappersklädda plåtar. Lägg klickarna glest då de flyter ut, 12 på varje plåt är lagom. Grädda mitt i ugnen, 12-14 minuter. Lägg dem på galler, efter att de har svalnat en stund på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.