Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbollar utan havregryn

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite annorlunda variant!

Ingredienser

Instruktioner

Koka kaffet ca 10-15 min innan du börjar så att det hinner kallna ordentligt. Smält smöret. Knåda sedan ihop smör och socker. Tillsätt resterande ingredienser och knåda väl. Rulla bollarna i valfri storlek av smeten och rulla de sedan i garneringen och lägg dem på ett fat. Ställ in i kylen. Ju längre de få stå där ju godare blir dem. (De håller i ca 1 vecka)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.