Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonyoghurtdessert med crunch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrlig yoghurt med krispig crunch och hallon serveras i glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och rapsolja i en stekpanna. Tillsätt havregryn och farinsocker, och fräs under omrörning. Lägg upp i en skål för att svalna.
  2. Varva crunch, yoghurt, hallon och honung i dessertglas strax före serveringen. Dekorera med citronmeliss.
  3. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.