Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havregrynsbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Går fort att göra, skall bara jäsa 1 gång. Blir väldigt mjukt och poröst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 175 grader.
  2. Lägg havregrynen i en matberedare häll på vattnet, rör om tills det blir ljummet. Rör ned jästen i ljummet vatten, häll det över havregrynen, tillsätt salt, sirap och mjöl. Rör om väl.
  3. Lägges i 2 smörda formar 1 1/2 liter. Jäses 30 minuter.
  4. De skall så i nedre delen av ugnen, ca 45 - 50 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.