Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med choklad och cashewnötter

 
Havrekakor med choklad och cashewnötter Havrekakor med choklad och cashewnötter Havrekakor med choklad och cashewnötter
  • Serverar: 65 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Så himla goda, de bara smälter i munnen...........

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör socker och rumsvarmt smör poröst med elvisp.
  2. Blanda i havregryn, mjöl och bakpulver.
  3. Grovhacka chokladen och nötterna och rör även ned dessa.
  4. Gör en kakdeg, gör rullar och skär upp i bitar. Forma kakorna till bollar och lägg dem på en plåt, ej för tätt då de brer ut sig. Jag hade 12 st på en plåt. (3x4 st)
  5. Grädda kakorna i 175 grader ca 20 minuter i mitten av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.