Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med choklad och russin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det här verkligen en av min systers absoluta favoriter när jag bakade de här blev hon alldeles salig. De är otroligt lätta att baka och slutresultatet är fantastiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, farinsocker och socker poröst blanda sedan ner vatten och ägget.
  2. Blanda kanel, bikarbonat, mjöl, salt och vaniljsocker med smörblandningen.
  3. Grovhacka chokladen och russinen blanda sedan ner det tillsammans med havregrynen i smeten rör till en jämn smet.
  4. Klicka sedan ut degen i lagom stora högar på plåtar och grädda i ca 12 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gravyr 26 augusti 2011

    11/2 dl farinsocker istället för 2/ 1/2 1/2dl strösocker i stället för 1 dl 175 g chokladkaka i stället för 250g Ändå tyckte vi att de var för söta med både russin och choklad i smeten. Lättbakade var de.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.