Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med röd sylt

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Dessa kan jag rekommendera. Snabba att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Vänd ner havregryn och kokos i smeten.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt och blanda snabbt samman till en deg. Rulla degen i längder och skär små bitar som rullas till kulor.
  3. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och gör fördjupningar i varje kaka. Skeda lite sylt i varje.
  4. Grädda kakorna i 190-200 grader 10-12 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.