Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med tranbär

 
  • Serverar: 48 portioner
Skriv ut

Jättegoda och lätta att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker i en bunke så att det blir mjukt. Blanda vetemjöl och hjorthornssalt i en bunke. Tillsätt mjölblandningen, havregryn och tranbär till matfettsblandningen.
  2. Hacka chokladen grovt och tillsätt den och mjölken. Rör så att allt blir blandat. Klicka ut smeten med hjälp av 2 teskedar på bakpappersklädda plåtar.
  3. Lägg inte för tätt, 12 kakor per plåt är lagom. Grädda kakorna i 175 grader 10-12 minuter. De ska få gyllenbruna färg. Låt kakorna svalna något på plåten och lägg dem sedan i en torr burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.