Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havreknäcke med frön, glutenfritt

 
  • Serverar: 20-24 portioner
Skriv ut

Knapriga knäckerutor fyllda med massor av fröer. Väldigt goda med smör, ost och små tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 160 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt olja och kokhett vatten och rör om till en geléliknande deg. Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper på en plåt. Dra bort det översta papperet.
  3. Skär degen i ett rutmönster med en vass kniv eller degskrapa. Grädda brödet mitt i ugnen i 60-70 minuter. Låt det svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.