Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrerutor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

En spröd dröm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader. Smält smöret i en kastrull på svag värme, tillsätt bikarbonat och sirap. Låt sjuda 1 min. Blanda mjöl, socker, havregryn och kokos i en bunke. Tillsätt smöret och blanda ordentligt. Använd en rektangulär form ca 30x40 cm. Ha bakplåtspapper i . Platta ut degen jämt i formen. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min, kakan kommer att stiga för att sjunka ihop något när den tas ut ur ugnen. Låt kakan svalna i formen, skär i rutor innan den har kallnat.
  2. Smält chokladen och ringla över den på kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.