Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrerutor med mjölkchoklad

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Smarriga rutor som är enkla att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en smulig deg i en bunke. Fördela degen i en smord långpanna, ca 27x30 cm.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen i 15-20 minuter. Låt den kallna i formen.
  4. Bred ut smält choklad på kakan och låt den stelna. Pudra lite florsocker på kakan innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.