Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havresmul/nektarinpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Inte helt glutenfritt tyvärr - men krispigt och gott, går säkert att variera med annan frukt - men jag tror att det går att göra på enbart nektariner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen 225 grader
  2. Frukten skivas /fördelas o lägges i formen strö över socker o potmjöl (Blanda det tillsammans först kanske...? Mias anm )
  3. Smuldeg: Se ingr ovan. "Kleta ihop" ingredienserna o bred ut över frukten i formen. In i mitten av ugnen ca 20 min.
  4. Servera gärna med kall vaniljsås, glass eller annat.
  5. Kommentar - den här känns liksom lite nyttig eftersom det är havre i o inte mkt fett....Men men, allt är inte vad man tror.

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 5 augusti 2010

    Gjorde på 3 nektariner, fina mogna, sen tog jag 3-4 msk hallonsylt o dripplade över, inget strösocker på frukten o inget pot mjöl heller. Blev bra - lite peach melba stuk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.