Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havresyltkakor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Goda, går att frysa in

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att smöret är rumsvarmt. Rör smöret mjukt, tillsätt socker och rör om. Tillsätt ägg, mjöl, bakpulver och rör om till en deg. Lägg små klickar på pappersklädda plåtar och grädda dem i 200 grader i 10 min.
  2. Ta ut kakorna lägg sylt på dem.
  3. Smält smöret och rör i alla ingredienserna och rör om väl. Lägg toppingen på kakorna ocg grädda ytterligare på 225 grader i 10 min.

Kommentarer (3)

  • ikas 6 mars 2009

    Det står att det ska vara bakpulver i beskrivningen men i själva receptet finns det inte med!

  • Ellysdotter 14 december 2013

    Det står också sylt

  • Ellysdotter 14 december 2013

    Det står också sylt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.