Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik fiskgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den djupfrysta fisken något. Skär fisken i bitar.
  2. Skölj och strimla purjolöken. Fräs löken i smör i en gryta. Strö över mjölet och rör om.
  3. Lägg i fisken. Tillsätt grädde, salt, peppar, chilisås och citronsaft. Låt fisken koka på svag värme under lock ca 6-8 minuter.
  4. Låt musslorna rinna av. Blanda ner musslor och räkor. Låt allt bli varmt utan att koka.
  5. Servera med t ex kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dforslund 4 september 2009

    Jag tyckte de va lite smaklös, men sambon sa att de va den inte alls utan bland de bästa han någonsin ätit. Så jag får väl skylla på min förkylning att smaklökarna e kass. Så jag måste ju ge den en andra chans, om inte annat kommer sambon att kräva det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.