Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen cheesecake med havtorn

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Prova denna...

Ingredienser

Instruktioner

Klä en 2 liters form med bakplåtspapper eller plastfolie. Blanda det smälta smöret/margarinet och de smulade kexen till en massa och bred ut massan på formens botten. Dela äggen. Vispa äggvitorna till skum. Vispa också grädden. Vispa socker och äggulorna och blanda med osten och havtornssaften till en jämn blandning. Vänd ner de vispade äggvitorna och vispgrädden i havtornsblandningen. Häll smeten på kexsmulorna och frys ner. Låt kakan tina något innan serveringen. Servera ev med bär eller frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.