Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havtorns tårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Den här tårtan är mycket läskande och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen och blanda med smöret. Bred ut i en form med löstag kant och sätt smörpapper i botten.
  2. Vispa grädden med sockret och blanda med joghurten. Värm havtornssaften och rör ner de blötlagda gelatinbladen.
  3. Häll blandningen i joghurten under omrörning. Häll blandningen i formen och låt stå kallt i ca 3 timmar. Lossa kanten från formen och bred på gele`n. I garneringen blandar man havtornssaft och gelatinblad så att det stelnar (.Läs på gelatinblads förpackningen )

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.