Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havtornsmousse

 
Skriv ut

Underbart god efter en älgstek.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden lätt och tillsätt ½ dl socker samt vaniljsocker. Rör försiktigt ner saften samt resten av sockret. Hetta upp vattnet och rör ut gelatinet i det. Rör ner detta i gräddbladningen. Vattenskölj en form och häll blandningen i den. Låt stelna ca 6 h i kylskåp. Blanda saft, vatten och socker i en kastrull och koka upp. Gör en redning av vatten och potatismjöl och red av såsen. Låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.