Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

ganska starkt, men gott med pressad potatis

Ingredienser

Instruktioner

Häll blandningen över kotletterna och sätt in i ugnen i 150 -175 grader i 1-1,5 timme. Tiden i ugnen går att korta till ca 45 minuter om ugnen sätts på 225 grader. Täck gärna över kotletterna med ugnsfolie sista minutrarna vid högre temperatur. ~ ~ ~ Serveras med potatis i någon form, eller ris och till det en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (11)

  • anma 30 januari 2008

    Har även detta recept som min familj tycker om. Brukar oftast använda benfri kotlett men går också att byta till fläskfile eller kycklingfile

  • 2233319 9 februari 2008

    Det var en god maträtt och lätt att göra. Vi hade ris till och det var gott, kommer säkert att göra den flera gånger/ 2233319

  • flip 4 mars 2008

    Super gott! Kommer absolut att göra det igen...hela familjen tyckte det var mums

  • miasvante 27 mars 2008

    Jättegott!! Särskilt såsen den är underbar. En rätt som återkommer , helt säkert.

  • LisaP 13 mars 2009

    Hur gott och enkelt som helst. Tack för detta recept, kommer att göra det många gånger.

  • anluk 8 april 2009

    Otroligt gott och så enkelt och smidigt. Sköter sig ju helt själv. Kommer garanterat att göras igen men då hottar jag nog till det med lite extra sambal, gillar stark mat!

  • edelbro 6 november 2009

    Har gjort detta tidigare fast tappat det receptet, lånade ditt recept och det blev lika gott som jag minns att det var, även barnen tyckte att det var supergott =)

  • anna_ho 16 september 2012

    Supergott och enkelt recept. Brukar ha i lite kalvfond, lök och hackad röd paprika också :-)

  • grassicats 6 februari 2014

    Supergott och enkelt att göra.

  • Hittehott 1 augusti 2014

    Jättelätt och väldigt väldigt gott!

  • Rajdon 29 november 2014

    Jättegott basrecept! Men la till en vitlök, lökpulver, paprikapulver, pizzakrydda, färsk persilja och byte ut lite av soyan med viltfond samt oxfond och 3 dl vatten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.