Hel kyckling i gjutjärnsgryta recept

Laddar...
Din sökning gav 22 träffar

Broiler eller höna med curry

Det här är ett recept som jag ofta tillagade när jag pluggade i Upsala på 1970-talet. Rätten är lätt att tillaga och den är god och billig, det behövs inte många och dyra ingredienser. De här ingredie..


Coq au vin

Den här tuppen tillagas med kycklingklubbor, väldigt gott det med. Och väldigt lättlagat.Kycklinggryta med timjan och vitlök
Kycklinggryta med timjan och vitl..

Till detta receptet går det att använda en hel styckad kyckling om man föredrar det, men även kycklingfilé, lårfilé eller dylikt. Helt enkelt vad man själv föredrar. Jag använder mig helst av lårfilé ..Vitlökskycklinggryta
Vitlökskycklinggryta

God kycklinggryta som även är lättlagad och mättande. Hade lite crème fraiche hemma och kycklingfilé i kylen så kombinerade jag det, så tyckte jag det blev jättegott! Inte säker hur mycket papri..

Helstekt färsk dragonkyckling med gräddsås
Helstekt färsk dragonkyckling med..

En ljuvlig kyckling som du lagar i gjutjärnsgryta. Passar både matälskare, sockerberoende och LCHF-are. Tagit bort st från ingredienslistan, samt skrivit till att det ska vara gul lök.Världens godaste Coq au vin (tupp i vin)
Världens godaste Coq au vin (tupp..

Coq au vin är en kycklinggryta som det finns många olika varianter av, men grunden är kyckling (egentligen tupp) och vin. Detta är den versionen som jag själv föredrar då den är enkel och har få ingre..


Soppnazistens mexican chicken chili
Soppnazistens mexican chicken chi..

"Soppnazisten" är en (ö)känd snabbmatskrögare i New York. Han var med i ett par avsnitt av 'Seinfeld', t.o.m. Folk står timtals i kö för att (eventuellt) få köpa en skål av hans, erkänt delikata, sopp..


Spansk paella
Spansk paella

Denna underbara blandning av fisk, kyckling och grönsaker är tillagad i en stor gjutjärnsgryta. Det är bara att ta för sig!

Man tar det man har gryta
Man tar det man har gryta

Denna brukar jag vispa ihop när det är VÄLDGIT bråttom. Går att variera med fläskfilé och krydda efter behag. Man tar det man har.