Hela potatisar ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 175 träffar


Tortilla Española // Spansk omele..

Det finns många olika variationer på den här rätten men här får ni den urprungliga recepten. Beroende på var i spanien man är så används olika ingredienser men basen är alltid den samma. Folk har bla..Kyckling Provencale

På 1970 i Upsala under min studietid, var det populärt och lite flott att bjuda på "Kyckling Provencale" när du hade gäster.


Chevregratinerad kolja med örtgra..

Den som älskar getost kommer att njuta av varje tugga, jag lovar! Jag brukar hitta på olika rätter med getost, den här var den bästa hittills som jag vill dela med mig av. Kolja och smaksatt crème f..


Helstekt marinerad rostas med rås..

I vår familj älskar vi god mat och jag exprimenterar gärna, men använder också tradtionell matlagning. Här hade jag en hel bit rostas som jag marinerade och sedan stekte i ugn och sreverade med hongun..


Sjötunga Walewska

Fick detta på kompisens bröllop. Hennes mamma hade själv tillagat den och det var gott vill jag lova. Hon hade hämtat receptet på Svensk Smak men kryddat lite efter egen smak.


Kossans köttbullar

Goda köttbullar som hela familjen gillar. Serveras gärna med löksås och potatis eller pasta med en god morotssallad. Och självklart lingonsylt ! Detta blir många köttbullar. Men jag fryser ner och..