Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brieost i ugn med vitlök och tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helt underbart gott som snacks till kvällen eller ta med på picknick (om man har en eld) . Varför inte på kräftskivan som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort den hårda ytan på osten med osthyvel Hacka tomater o blanda med vitlök efter tycke o smak Lägg osten i folie o lägg på röran Gör som ett paket med folien så inget läcker ut Lägg i ugn på ca 100 grader tills osten blir mjuk Äts på goda kex eller smörgåsrån
  2. Är man ute i naturen så går det bra att lägga ostpaketet på ett grillgaller o äta direkt ur paketet. Supergott!!!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asahallberg 14 april 2009

    Underbart gott! Det kommer att bli en sommar favorit på grillen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.