Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas goda bröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Detta goda bröd är fullproppat med smak och näring och är helt glutenfritt! Låt dig inte skrämmas av den långa ingredienslistan - brödet är lättbakat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Blanda övriga ingredienser separat med en mixerstav eller elvisp. Rör ihop allting och häll i en stor brödform, ca 2 liter, som är klädd med bakplåtspapper.
  3. Strö över lite vallmo- eller sesamfrön och grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 60 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.