Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas kycklinggryta med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och enkel kycklinggryta som jag brukar göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Skär kycklingen i bitar och krydda den med de kryddor man vill steka kycklingen. När kycklingen börjar bli genomstekt, ha i grönsakerna. Låt steka en stund och häll sedan i vatten. Låt vattnet koka ihop en stund och ha sedan i grädden. Låt koka ihop tills det har fått en bra konsistens. Smaka av och ha eventuellt på mer kryddor om så behövs. Man kan om man vill ha i några teskedar socker när det börjar bli klart. Servera och ät.
  2. Ett bra recept på god helgmat eller vardagsmat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.