Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär eventuellt en ficka i varje filé och fördela osten i var och en. Lägg ut filéerna i en ugnssäker form.
Pensla dem med soja, blandad med senap.
Strö över dragon. Häll grädden runt om filéerna. Låt formen stå i ugnen sammanlagt 30 minuter. Vänd filéerna efter halva tiden.
Medan kycklingen står i ugnen är det lagom att koka och sedan pressa potatis i purépress, samt laga till franska ärter: Fräs löken glansig i 1 msk matfett. Tillsätt ärtorna, strö över salt och peppar och låt det hela fräsa under lock på svag värme cirka 5 minuter. Blanda i strimlad sallad.
Tillsätt ½ msk matfett och sjud vidare ett par minuter.
Ta ut den färdiga kycklingrätten och strö rosépeppar över.
Hej! Ditt recept på franska ärtor verkar jättespännande , ska laga det idag som tillbehör till fisk. Jag har lagt in det som ett eget recept i min kokbok. Tack för tipset! Ulla i Harplinge