Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Tröttnar aldrig på den här rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150 - 200 grader. Skala och skär upp alla rotfrukter i klyftor. Baka dem i olivolja på bakplåtspapper i ca 20 min. Börja på hög värme och sänk mot slutet.
  2. Salta och peppra lövbiffarna på båda sidor. Fyll dem med ädelost på tub och vik ihop dem. Stek först på hög värme så att det inte blir blodigt i såsen. Dra sedan ner värmen då det är klart och häll i grädde. Salta och peppra såsen efter smak.
  3. Mosa chevren och rör ihop med creme freich. Salta och peppra. Servera med ett kraftigt rioja vin och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 16 oktober 2011

    Mordgott! Funka även med en Amarone till ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.