Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helgrillad entrecôte med ruccolapotatis och grillad sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vänd ner dom kokta potatisen i en sås av ruccola, mandel, vitlök och västerbottenost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in köttet med kryddor och salt. Grilla därefter hastigt på hög värme tills du fått fin färg runtom. Stick in en stektermometer, maka undan glöden mot kanten något och grilla under lock till en innertemperatur på 56° uppnåtts.
  2. Skölj och koka potatisen mjuk.
  3. Mixa samman ruccola, mandel, vitlök, olja och ost. Smaka av med salt och peppar.
  4. När köttet är färdigt, tag av det från grillen och låt vila ca 5 minuter, gärna inslaget i folie. Bryt under tiden av sparrisen längst ner och grilla dem över hög värme ca 2 minuter.
  5. Vänd ruccolasalladen med den nykokta potatisen. Servera.
  6. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.