Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helkornsbröd med laxröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Nyttig och underbart god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa laxen med en gaffel. Finhacka äpplet och löken.
  2. Blanda lax, äpple, lök. majonnäs, fraiche, fil, algrom och kapris. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg salladsblad på brödskivorna, klicka på laxröran, skiva över rädisorna och droppa över passionsfruktkärnor.
  4. Dela smörgåsarna diagonalt så att dom bildar trekanter och garnera med en liten dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.