Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt spätta på ryskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En helstekt plattfisk hör till sommarens allra trevligaste matupplevelser.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl och salt, vänd fisken i det. Stek i omgångar i smör i en stekpanna, ca 5 min på varje sida. Håll den stekta fisken varm i ugnen på låg värme. Skala och finhacka löken. Hacka ansjovisen. Stek löken mjuk i smör. Rör i ansjovis, rödbetor och kapris. Servera fisken med rödbetsröran, crème fraiche och kokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.