Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt fläskfilé med sting

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fantastiskt gott! Rekommenderas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finputsa fläskfilén och skär den i två lika stora delar. Rör ihop soja, rapsolja, sambal oelek och kött- och grillkrydda samt pressa i vitlöksklyftan.
  2. Bryn fläskfilén runt om till vacker färg i smör i stekpanna.
  3. Lägg ner fläskfilén i en ugnsfast form och häll marinaden över. Ställ in mitt i ugnen i 175 – 200° i 20 – 30 minuter.
  4. Ta till vara på skyn och gör en god sås av den: brunsås med sting. Skiva köttet och servera med en gräddig potatisgratäng.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Helena0 22 december 2012

    Jättegott och enkelt :)

  • lena4 1 januari 2013

    Blev jättegott. Gjorde en sås på skyn med grädde och creme fr. Brysselkål och sallad till. Mums. En femma är det värt från oss. Och detta kommer jag att göra fler gånger.

  • propp 7 september 2013

    Bjöd mina vänner på detta igårkväll och vårat betyg blir en stark 5:a!!! Riktigt gott och kommer att ätas fler gånger.

  • jessica_71 13 februari 2014

    Vad är det för soya man ska använda??

  • LindaLyckis 31 oktober 2014

    Verkligen super gott :) Blir att göra många flera ggr!

  • LindaLyckis 31 oktober 2014

    Verkligen super gott.. Tummen upp för det. Blir att göra många flera ggr :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.