Mums vad goda smaker!! Älskar det italienska köket :-)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 130 grader. Snitta upp kotlettraden på längden och fyll den med pesto, Linda in den med skinkan och bind den med ett steksnöre. Lägg kotlettraden i en smord eldfast form och stick i en stektermometer. Köttet är klart när innertemperaturen är 70 grader, det tar 2- 2 1/2 timme. Ställ den att vila inlindad i folie före servering ca 15 minuter, då stannar all köttsaft kvar.
- Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Strimla tomater och purjolök. Finhacka vitlöken. Fräs purjolöken och tomaterna. tillsätt vitlök, tomatpuré och tomatsås och koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar och lägg i oliverna. Blanda allt med den kokta pastan. Skär kotlettraden i skivor och servera.
Publicerat den
11 februari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
La till pasta i ingredienserna