Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt kotlett med röd pesto

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mums vad goda smaker!! Älskar det italienska köket :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 130 grader. Snitta upp kotlettraden på längden och fyll den med pesto, Linda in den med skinkan och bind den med ett steksnöre. Lägg kotlettraden i en smord eldfast form och stick i en stektermometer. Köttet är klart när innertemperaturen är 70 grader, det tar 2- 2 1/2 timme. Ställ den att vila inlindad i folie före servering ca 15 minuter, då stannar all köttsaft kvar.
  2. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Strimla tomater och purjolök. Finhacka vitlöken. Fräs purjolöken och tomaterna. tillsätt vitlök, tomatpuré och tomatsås och koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar och lägg i oliverna. Blanda allt med den kokta pastan. Skär kotlettraden i skivor och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 16 februari 2010

    La till pasta i ingredienserna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.