Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt kotlettrad med chèvreoströra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God husmanskost med nytt tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Torka av köttet. Blanda oljan med övriga ingredienser. Gnid in blandningen på köttet. Lägg det i en ugnssäker form. Stek det mitt i ugnen.
  2. Stek köttet ca 45 min eller tills innertemperaturen är 70°. Ta ut köttet och linda in det i smörpapper. Låt det vila 20 min.
  3. Mosa ihop chèvre med matlagningsyoghurt och blanda ner kryddorna. Skär köttet i tunna skivor och servera tillsammans med oströran och potatisklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.